Disclaimer

 

Deze website en de informatie daarop is uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden en niet als een advies. Het voornaamste doel is om de bezoekers kennis te laten nemen van de producten, diensten en activiteiten die Profinis Accountants B.V. en Profinis Advies B.V. (hierna gezamenlijk: Profinis) te bieden heeft. Hoewel Profinis grote zorgvuldigheid betracht bij de samenstelling en het onderhoud van de informatie op de website, garandeert Profinis niet dat deze informatie compleet, actueel en/of accuraat is. Profinis is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruikmaken van de informatie op de website.

Profinis streeft naar een website zonder schadelijke elementen, zoals virussen, maar kan daarvoor geen garanties geven. Profinis is niet aansprakelijk voor schade die het gebruik van deze website kan hebben voor de werking van computerapparatuur of software.

Profinis is niet verantwoordelijk voor de werking en de inhoud van andere websites waarnaar op deze website wordt verwezen, zoals door middel van hyperlinks. Verwijzingen dienen slechts ter informatie van de gebruiker.

Deze website en de informatie daarop zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk gebruik en niet-commercieel gebruik, mag niets op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder voorafgaande toestemming van Profinis of van de geadresseerde.

Profinis houdt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen.

Deze pagina is voor het laatst opgemaakt in oktober 2017.

Stel uw vraag

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden