Uw bedrijf kan niet zonder zijn medewerkers. Medewerkers betekenen salarisadministratie en personeelsbeleid. Hier liggen mooie kansen die wij u graag laten benutten. Profinis helpt u met het bereiken van een optimaal personeelsbeleid, wat resulteert in tevreden personeel en een tevreden onderneming.

 

 

Wij ondersteunen u graag op het gebied van:

Profinis beschikt over deskundige werknemers die u graag ondersteunen in fiscale vraagstukken.

WERVING EN SELECTIE

Heeft u geen tijd of verstand van het werven van het juiste personeel voor uw onderneming? Profinis neemt dit graag van u over, wij hebben ervaring met werven en begeleiden van het sollicitatiegesprek.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Als u personeel aanneemt krijgt u te maken met een arbeidsovereenkomst en CAO-afspraken. Wat is een redelijk salaris voor uw medewerker en waaruit bestaat deze; denkend aan bedrijfsauto en dergelijke? Profinis adviseert u rondom het inschalen van uw medewerker in CAO en arbeidsvoorwaarden. Ook kunnen wij voor u de arbeidsovereenkomst opstellen en beoordelen.

PERSONEELSADMINISTRATIE

Heeft u genoeg van uw administratieve lasten rondom het personeelsdossier? Profinis kan de personeelsadministratie (digitaal) voor u verzorgen, zodat u beschikt over een volledig dossier dat voldoet aan de wettelijke eisen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw salarisafspraken, identificatiebewijzen en beoordelingsgesprekken overzichtelijk zijn ingedeeld.

SALARISVERWERKING

Voor uw medewerker is uw loonstrook een van de belangrijkste aspecten van zijn arbeidsverhouding. Ontvangt hij deze op tijd, klopt deze en draagt u de juiste sociale verzekering en loonheffingen af aan de Belastingdienst? Dit is voor veel ondernemers een complexe materie waarin kleine fouten grote gevolgen kunnen hebben. Profinis neemt u al het werk uit handen. Dit betekent een overzichtelijke loonstrook, journaalpost, betaallijst, loonaangifte en verzamelloonstaten. Zo zorgen wij ervoor dat u voldoet aan alle wettelijke vereisten.

FUNCTIEBOUWWERK

Moeite met het vaststellen van salarissen of het beoordelen van functies? Met een functiehuis heeft u overzicht over taken en verantwoordelijkheden per functie binnen uw onderneming. Het functiehuis is een speerpunt voor het goed functioneren en de beoordeling van een medewerker. Profinis ondersteunt u hierbij en stelt een salarisoverzicht op.

BEDRIJFSREGLEMENT

De huisregels van uw onderneming zijn van groot belang. In een bedrijfsreglement zet u deze regels zwart-op-wit voor het juiste houvast. Een duidelijk en concreet bedrijfsreglement verkleint de kans op risico’s en onplezierige verrassingen.

CONFLICT EN ONTSLAGBEGELEIDING

Ontstaat er een conflict binnen uw onderneming of wilt u afscheid nemen van een van uw medewerkers? Profinis begeleidt u met de dossiervorming, het opstellen van een beëindigingsovereenkomst of de aanvraag van een ontslagvergunning.

SALARIS ONLINE

Wilt u 24 uur per dag de mogelijkheid hebben om uw salarismutaties door te geven of zelf door te voeren? Met Profinis Salaris online kunt u eenvoudig overuren, adreswijzigingen en andere mutaties doorvoeren. Na controle en verwerking van de gegevens levert Profinis de loonstrook aan, die voldoet aan de wettelijke en fiscale regelgeving.
Stel uw vraag

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden