Profinis is gespecialiseerd in belastingzaken, onze werknemers zetten graag hun tanden in fiscale aangelegenheden. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van diverse soorten belastingen en hebben veel ervaring met het behandelen van fiscale vraagstukken.

Wij ondersteunen u graag op het gebied van:

Profinis beschikt over deskundige werknemers die u graag ondersteunen in fiscale vraagstukken.

AANGIFTES

Heeft u al eens overwogen om de belastingaangiftes uit te besteden? Geen gedoe meer en geen blauwe enveloppen meer op uw adres. Profinis kan de aangiftes voor u verzorgen. Dan weet u zeker dat het op tijd, zorgvuldig en deskundig gebeurt. De tijd die u hiermee bespaart, kunt u besteden aan dat waar u goed in bent.

BEGELEIDING BIJ BELASTINGCONTROLE

Elke ondernemer kan te maken krijgen met een belastingcontrole. Een medewerker van de Belastingdienst komt langs om de zaken met u door te nemen. Welke informatie moet u de controlerend ambtenaar verstrekken en wat mag de controleur allemaal vragen? Voorkom onnodige spanning en besteed de controle uit aan Profinis. Wij hebben ervaring met belastingcontroles en begeleiden deze graag voor u.

FISCAAL – JURIDISCH ADVIES

Profinis is gespecialiseerd in belastingzaken en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van verschillende belastingen. Veel fiscale vraagstukken hebben wij - in ons meer dan 40-jarige bestaan - al behandeld. Indien nodig overleggen onze fiscalisten vooraf met de Belastingdienst omtrent uw fiscale positie. Heeft u bijvoorbeeld een nevenvestiging over de grens? Profinis is goed op de hoogte van belastingverdragen die ons land met andere landen heeft.
Stel uw vraag

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden