Zit u op de goede weg met uw onderneming? Wilt u uitbreiden? Of overweegt u een fusie? Dit zijn een aantal vraagstukken waar u weleens over wilt spreken met een deskundig adviseur. Profinis stelt u kritische vragen en geeft u deskundig advies bij alle bedrijfsvraagstukken.

Wij bieden u ondersteuning op het gebied van:

Profinis beschikt over de vereiste vergunningen en deskundige medewerkers om u zo goed mogelijk te adviseren en begeleiden. Wij dienen graag als sparringpartner in uw bedrijfsbeslissingen en vraagstukken.

STRATEGIEONTWIKKELING

Door innovatie verandert uw omgeving, uw klantenwensen, maar verandert uw bedrijf ook? Profinis stelt samen met u een strategisch plan op voor de komende jaren met realistische en ambitieuze doelen.

FUSIE EN OVERNAMES

Wat is de beste manier voor uw onderneming om te groeien? Is dat samenwerken met partners of neemt u een ander bedrijf over? En wat zijn dan de juiste partners en de kosten daarvan? Profinis stelt samen met u een plan met strategische samenwerking op en kan mogelijke partners voor u selecteren.

INVESTERING EN FINANCIERING

Ziet u als ondernemer veel kansen maar wilt u advies over de juiste investering? Profinis stelt samen met u een businesscase op en analyseert de financiële ruimte in uw onderneming voor deze investering.

DUE DILIGENCE

Wilt u een bedrijf kopen? Natuurlijk wilt u dan zeker weten dat de cijfers die u zijn verstrekt kloppen. Daarom is het aan te raden een Due Diligence- of boekenonderzoek door Profinis te laten verrichten. Due Diligence geeft een beter beeld van een onderneming en voorkomt onaangename verrassingen. Ook fusies, beursintroductie, investeringen of faillissement kunnen een reden zijn voor Due Diligence.

STARTERSBEGELEIDING

Wilt u een bedrijf starten? Misschien heeft u vragen als: hoe begin ik precies en met welke risico’s kan ik te maken krijgen? Profinis helpt u graag op weg met het opstellen van een ondernemingsplan, financieringsaanvragen bij de bank en het verzorgen van uw administratie en belastingaangiftes. Met Profinis haalt u het beste uit uw bedrijf!

SUBSIDIETRAJECTEN

Bent u aan het innoveren en is een investering voor u te groot? Profinis begeleidt u van de subsidieaanvraag tot de eindverantwoording bij de subsidieverstrekker.

BEDRIJFSVOERING

Groeit uw omzet of draait u verlies? Vraagt u zich af of uw prijsstelling juist is en weet u waar de meeste kosten zitten? Profinis adviseert u bij het opstellen van managementrapportages waardoor u als ondernemer het stuur in handen houdt.
Stel uw vraag

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden