Audit en Assurance biedt u inzicht en zekerheid in financiële verantwoording. Profinis voert deskundige controles uit en stelt een verklaring op voor uw jaarrekeningen. Wij verschaffen zekerheid met betrekking tot uw jaarcijfers, waaraan derden vertrouwen kunnen ontlenen.

Wij bieden u ondersteuning op het gebied van:

Profinis beschikt over de vereiste vergunningen en deskundige medewerkers om zekerheid te bieden van financiële verantwoording.

WETTELIJKE CONTROLE VAN FINANCIELE VERANTWOORDING

Profinis verricht wettelijke en vrijwillige controles van uw jaarrekening. Een onafhankelijke controleverklaring biedt zekerheid over de betrouwbaarheid van de cijfers van uw jaarrekening. Dit creëert bij u, maar ook bij derde partijen, vertrouwen.

IT AUDIT

Uw onderneming is vaak sterk afhankelijk van het betrouwbaar functioneren van uw informatiesystemen. Wilt u dit laten controleren of een inschatting van de risico’s rondom uw systemen? Profinis stelt een onafhankelijke en deskundige oordeelsvorming op over de kwaliteit van uw ICT-beveiliging, het signaleren van tekortkomingen en advisering over mogelijke verbeterpunten.

INTEGRATED REPORTING

Integrated Reporting helpt uw onderneming om het proces van waardecreatie centraal te stellen en beter te voldoen aan de informatiebehoefte van uw huidige klanten, prospects, investeerders of andere belanghebbenden. Denkt u bijvoorbeeld aan het bewustzijn in duurzaam en maatschappelijk ondernemen van uw instantie. Profinis helpt u bij het proces van waardecreatie en het opstellen van rapportages.

OVERIGE CONTROLES

Ook voor overige controles zoals subsidieverklaringen kunt u bij Profinis terecht. Zo ondersteunen wij u met het opstellen en controleren van de subsidieverantwoording. Wij zijn op de hoogte van subsidievoorwaarden en de hierin gestelde eisen aan subsidiabele kosten. Profinis hecht waarde aan ieder individueel project en kiest hierbij een doelgerichte en persoonlijke aanpak. Ook voor btw-controles en verzekeringsbelangenverklaringen ondersteunen wij u graag.
Stel uw vraag

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden