Wilt u weten hoe uw onderneming er nu écht financieel voor staat? Welke risico’s uw onderneming loopt, of wilt u ondersteuning bij besprekingen met de bank of Belastingdienst? Profinis verzorgt de samenstelling en controle van uw jaarrekening en functioneert als sparringpartner bij financiële aspecten.

Wij bieden u ondersteuning op het gebied van:

Met Profinis bent u op de hoogte van de risico’s binnen uw onderneming en komt u niet voor verrassingen te staan. Profinis beschikt over de vereiste vergunningen en deskundige medewerkers voor het uitvoeren van de wettelijke accountantscontroles.

SAMENSTELLEN EN CONTROLE VAN DE JAARREKENING

De Belastingdienst, de bank, Kamer van Koophandel en de overheid willen jaarlijks weten hoe u hebt gepresteerd. Zij verwachten een overzichtelijke jaarrekening van u, die voldoet aan wet- en regelgeving. Voor u misschien een onmogelijke opgave naast uw dagelijkse werkzaamheden. Wilt u bij het opstellen van de jaarrekening deskundige ondersteuning? Profinis voert de noodzakelijke controles uit en stelt bij voldoende betrouwbaarheid deze verklaringen op conform wet- en regelgeving.

INRICHTING FINANCIELE ADMINISTRATIE

Is uw boekhouding een terugkerende last? Het goed inrichten van uw administratie zorgt voor ondersteuning in uw financiële beslissingen en vereenvoudigt het opstellen van rapportages. Profinis kan u adviseren en ondersteunen bij het inrichten van uw financiële administratie.

BEOORDELEN VAN DE ADMINISTRATIEVE ORGANISATIE

Hoe weet u dat wat in uw boekhouding staat ook daadwerkelijk betrouwbaar is? En hoe controleert u of al uw diensten ook zijn gefactureerd? Een juiste inrichting van de administratieve organisatie helpt u om meer zekerheid in de beheersing van uw onderneming te krijgen.

VERZORGEN VAN PUBLICATIESTUKKEN VOOR HET HANDELSREGISTER

Als ondernemer bent u wettelijk verplicht jaarlijks uw jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Het verzuimen hiervan kan leiden tot bestuurdersaansprakelijkheid. Profinis ondersteunt u bij het voldoen aan deze wettelijke verplichting.

OVERIGE VERKLARINGEN

Diverse instanties vragen u om een accountantsverklaring, zoals subsidieverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen, banken en overheden. Profinis voert de noodzakelijke controles uit en stelt bij voldoende betrouwbaarheid deze verklaringen op conform wet- en regelgeving.
Stel uw vraag

* Verplicht veld
Javascript dient ingeschakeld te zijn om het formulier te kunnen verzenden